Wie is Aannemersbedrijf Raben

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Raben, een all-round bouwbedrijf heeft al talloze klussen succesvol gerealiseerd in de achterhoek. Onze sleutels tot succes zijn; betrouwbaar, snel, flexibel en zeker niet te vergeten We gaan met onze klanten in overleg om te komen tot een goed plan. Maatwerk staat hoog in ons vaandel. In overleg met de klant leveren wij maatwerk.

Ons succesverhaal: snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakbekwaamheid.

Voor uitbreiding van uw woning, renovatie van uw dak, keuken of badkamer, het plaatsen van een dakkapel, maken wij graag een afspraak met u.

Desgewenst komt er dezelfde dag al iemand kijken wat uw wensen zijn.

Wij denken, indien gewenst, met u mee over uw (ver)bouwplannen, zodat het geheel vlot, effici├źnt en dus kostenverlagend verloopt.

Bedrijfsfilosofie Aannemersbedrijf Raben

Aannemersbedrijf Raben is een bouwbedrijf, dat staat voor vakmanschap, ruime kennis en ervaring op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie van woningen, boerderijen en bedrijfspanden.

Wij denken met u mee over plannen en uitvoering van uw bouwproject binnen het door u gestelde budget. U bent verzekerd van uitmuntende kwaliteit en afwerking van het project dat wij voor u realiseren.

Pierre Raben
Pierre Raben

Getrouwd, twee kinderen.
Geïnteresseerd in de traditionele bouwstijl.

Specialisaties: timmeren en metselen, eigenlijk alles wat met de bouw te doen heeft.

Gilbert Raben

Woont samen, drie kinderen.
Geïnteresseerd in de traditionele bouwstijl.

Specialisaties: tegelen en metselen.